Εμφάνιση όλων των 3 αποτελεσμάτων

Κτήμα Φράγκου

Η οικογένεια Φράγκου παράγει κρασιά από το 1934 στα Σπάτα Αττικής. Το 1990, η Ασημίνα Φράγκου προχώρησε στην αναπαλαίωση και τον εκσυγχρονισμό του παραδοσιακού της οινοποιείου και η παραγωγή «αναγεννήθηκε» προτείνοντας στους καταναλωτές νέα κρασιά που χτυπούσαν στον παλμό της αγοράς. Το 2002 οι δραστηριότητες της οικογένειας επεκτάθηκαν και στο οροπέδιο της Τριφυλίας στη Μεσσηνία, σε ένα αμπελοτόπι με ιδανικό μικροκλίμα, διευρύνοντας έτσι τη γκάμα των κρασιών τους.