Εμφάνιση όλων των 17 αποτελεσμάτων

Κτήμα Σιγάλα

Ένας από τους κύριους πρεσβευτές του Σαντορινιού Ασύρτικου στα πέρατα της γης, ο Πάρις Σιγάλας με το οινοποιείο του στον αρχαίο κάμπο της Οίας, στη Σαντορίνη, προσφέρει κρασιά μοναδικής ιδιοσυγκρασίας από τις αρχές της δεκαετίας του 90. Στους ιδιόκτητους αμπελώνες του, εκτός από την πλέον πολυδυναμική ποικιλία της μεσογειακής ζώνης, το Ασύρτικο της Σαντορίνης, καλλιεργούνται το Αϊδάνι, το Αθήρι, η Μανδηλαριά και το Μαυροτράγανο και αξιοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο, με σεβασμό στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους δίνοντας κρασιά ποιοτικά, αναγνωρισμένα σε διεθνείς διαγωνισμούς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό όπου έχουν αποκτήσει φανατικούς οπαδούς.