Dal Forno Romano
Η Οικογένεια Dal Forno παράγει κρασιά από το 1983. Το κτήμα αποτελείται από 26 ha αμπελώνα στην κοιλάδα Val D’ Illasi, όπου στα 300m υψόμετρο, εκεί που το ανάγλυφο αρχίζει να υψώνεται προς τα βουνά, καλλιεργούνται αποκλειστικά οι τοπικές ποικιλίες, Corvina, Corvinote, Rondinella, Oseleta και Croatina. Τα χαλαρά αλλουβιακών αποθέσεων εδάφη, τα σχολαστικά κλαδέματα και οι σωστές αμπελουργικές τεχνικές εξασφαλίζουν την εξαιρετική ποιότητα των σταφυλιών. Οι Dal Forno χρησιμοποιούν παραδοσιακές μεθόδους για να παράξουν ένα άριστης ποιότητας σταφύλι και στην συνέχεια χρησιμοποιούν σύγχρονες τεχνικές για να το μετατρέψουν σε ένα μοναδικού χαρακτήρα κρασί, με τυπικότητα, κλασσική έκφραση αλλά και μοντέρνα, κρυστάλλινη καθαρότητα. Ο Οίκος Dal Forno είναι γνωστός για μια εξαιρετικής ποιότητας σειρά που απαρτίζεται από τα διάσημα κρασιά της περιοχής Valpolicella και Αmarone, έως και από μοναδικές εμφιαλώσεις όπως το “Vigne Seré” και το γλυκού στυλ κρασί που παράγεται με την μέθοδο passito.
Veneto
Veneto
Veneto